II cykl szkoleń nt. przyjmowania turystów z rynków dalekowschodnich

Polska Organizacja Turystyczna organizuje II cykl warsztatów szkoleniowych pt. „Jak przygotować się do przyjęcia turystów z rynków: chińskiego, japońskiego
oraz indyjskiego?”.

Zaplanowane spotkania będą miały charakter warsztatowy, aby w sposób praktyczny nauczyć i przygotować uczestników do tworzenia ofert i produktów turystycznych dostosowanych do potrzeb i oczekiwań turystów z rynków: chińskiego, japońskiego i indyjskiego. Zastosowane metody m.in. ćwiczenia, praca w podgrupach, gry i quizy pozwolą uczestnikom przećwiczyć i zmierzyć się w praktyce z procesem budowy oferty/produktu turystycznego oraz umożliwią skonfrontowanie swoich pomysłów z wiedzą i doświadczeniem trenerów oraz ekspertów obecnych podczas każdego szkolenia.

Szkolenia są przeznaczone dla poniższych grup docelowych:

  • branża hotelarska, gastronomiczna zrzeszona w regionalnych i lokalnych organizacjach turystycznych,
  • przedstawiciele stowarzyszeń przewodnickich, stowarzyszeń restauratorów, stowarzyszeń hotelarskich,
  •  touroperatorzy turystyczni należący do regionalnych i lokalnych organizacji turystycznych mający kontakt z turystami z rynków, których dotyczą warsztaty,
  • organizatorzy przemysłu spotkań zrzeszeni w stowarzyszeniach,
  • przewodnicy turystyczni z miast, w których odbywa się szkolenie,
  • przedstawiciele samorządu terytorialnego.

terminy szkoleń - I etap (kwiecień – czerwiec 2014 r.)

Miejsce szkolenia Rynek, którego dotyczy Termin
Kraków japoński 29.04.2014
Kraków indyjski 29.05.2014
Warszawa indyjski 02.06.2014
Gdańsk chiński 09.06.2014
Katowice chiński 11.06.2014
Wrocław chiński 17.06.2014
Warszawa chiński 24.06.2014

 

Organizatorem szkoleń jest konsorcjum firm Quality Watch Sp. z o.o. oraz Bluehill Sp. z o.o. W przypadku pytań lub wątpliwości proszę kontaktować się z Panią Anną Syta, tel. (+48) 728 457 196; e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej.

  Akceptuję pliki cookie z tej strony.