Webinar – Zatrucia pokarmowe w okresie wakacji – Jak im zapobiegać?
Zapraszamy do wzięcia udziału w webinarze pt. Zatrucia pokarmowe w okresie wakacji – Jak im zapobiegać?
Celem webinaru jest przypomnienie wiedzy z zakresu bezpieczeństwa żywności, jakości wody do spożycia, a także postępowania w przypadku zatruć pokarmowych. Webinar skierowany jest przede wszystkim do przedsiębiorców pasa nadmorskiego.
Szczegóły:
Data 11.06 i 18.06.
Godz. 12:00 (czas trwania 45 min)
Prelegentki:
- Agnieszka Naglacka – Kierownik Oddziału Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku
- Henryka Polak – Kierownik Oddziału Higieny Komunalnej
- Renata Opiela – Kierownik Oddziału Epidemiologii
Aby wziąć udział w webinarze należy zeskanować kod QR z plakatu bądź skorzystać z podanego niżej linku do spotkania.
WEBINAR 11.06.2024 r.
Microsoft Teams Potrzebujesz pomocy?
Identyfikator spotkania: 352 283 853 685
Kod dostępu: 9CTABg
WEBINAR 18.06.2024 r.
Microsoft Teams Potrzebujesz pomocy?
Identyfikator spotkania: 336 400 476 534
Kod dostępu: yp8swv