Webinar – Zatrucia pokarmowe w okresie wakacji – Jak im zapobiegać?

Webinar – Zatrucia pokarmowe w okresie wakacji – Jak im zapobiegać?

Zapraszamy do wzięcia udziału w webinarze pt. Zatrucia pokarmowe w okresie wakacji – Jak im zapobiegać?

Celem webinaru jest przypomnienie wiedzy z zakresu bezpieczeństwa żywności, jakości wody do spożycia, a także postępowania w przypadku zatruć pokarmowych. Webinar skierowany jest przede wszystkim do przedsiębiorców pasa nadmorskiego.

Szczegóły:

Data 11.06 i 18.06.
Godz. 12:00 (czas trwania 45 min)

Prelegentki:

  1. Agnieszka Naglacka – Kierownik Oddziału Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku
  2. Henryka Polak – Kierownik Oddziału Higieny Komunalnej
  3. Renata Opiela – Kierownik Oddziału Epidemiologii

Aby wziąć udział w webinarze należy zeskanować kod QR z plakatu bądź skorzystać z podanego niżej linku do spotkania.

WEBINAR 11.06.2024 r.

Microsoft Teams Potrzebujesz pomocy?

Dołącz do spotkania teraz

Identyfikator spotkania: 352 283 853 685

Kod dostępu: 9CTABg

WEBINAR 18.06.2024 r.

Microsoft Teams Potrzebujesz pomocy?

Dołącz do spotkania teraz

Identyfikator spotkania: 336 400 476 534

Kod dostępu: yp8swv